Chrizy's Art

Chrizy's Art

Hij is al ruim 20 bezig met kunst, in de vorm van tekenen, schilderen en fotografie. Pas in 2014 is Van Hedel met zijn werken gaan exposeren bij galeries en beurzen in binnenland en het buitenland. Vanaf dat moment is hij zich professioneel bezig gaan houden met het vervaardigen van kunst in de vorm van schilderijen, tekeningen, fotografie, foto-art en een combinatie van dit alles in een mixed media werk. Zijn werken worden tegenwoordig wereldwijd verkocht (China, India, USA, in heel Europa).


Door de jaren heen heeft hij diverse tekenlessen en schilder-workshops gevolgd. Tevens volgde hij een fine-art studie op de Utrechtse kunst academie HKU voor beeldende kunsten. Van Hedel zegt dat elke kunstwerk een studie en een leerproces is voor het volgende kunstwerk. Het is een ontwikkeling dat nooit stopt.


De kunstwerken die hij creëert, ontstaan uit emotie en door de hedendaagse gebeurtenissen wat hem persoonlijk raakt. Het onbewuste transformeren naar het bewuste. Accepteren van de emotionele ontwikkelingen van hem als persoon in het dagelijkse leven. Het creëren van beeldend kunst is voor hem als het vertellen van een verhaal of poëzie.


Art is something absolute, something positive, wich give power, just as food gives power!
 • Icon
 • Icon
 
 • uniek

  Onze collectie kunt u bezichtigen in een zeer bijzondere en unieke setting.  

 • exclusief

  Excellent Art biedt u exclusief hoogwaardige kunst vanaf de 20ste eeuw tot hedendaagse moderne kunst aan.

 • levering

  Onze collectie is altijd op voorraad, 7 dagen per week leverbaar en geen leveringskosten binnen Nederland.

 • garantie

  Bij Excellent Art bent u gegarandeerd van de beste keus en het mooiste aanbod voor de juiste prijs.